Drone parcoursvliegen

Vrij Drone parcoursvliegen (vanaf 10 jaar),

Eerstvolgende datum: woensdagmiddag 29 december 2021

Dronevliegen is het nieuwste fenomeen in de sportwereld. Wil je dit ook ervaren? Bij ons kan je Dronevliegen in een gevarieerd parcours. Bij voldoende aanmeldingen huren we een paar keer per jaar een sporthal en gaan we dronevliegen. Stuur een mailtje en we kunnen je vertellen wanneer de eerstvolgende keer is.

Wat mag je verwachten bij ons?
Onze parcoursen zijn met de nieuwste led-technieken uitgevoerd en hebben hierdoor een verlicht effect tijdens het vliegen. We proberen elke keer een andere uitdagend parcours neer te zetten. Mocht je zelf een leuk idee hebben, dan horen wij dit graag. Misschien zie je jouw idee terug als je weer komt vliegen.

Hoe gaan we te werk?
We zijn een uur met verschillende Dronepiloten in de zaal en je zoekt de ruimte voor jezelf zodat je goed kunt oefenen. Wanneer de accu van de drone leeg is kan je een nieuwe halen bij ons.

Wat kost het?
Voor parcoursvliegen betaal je € 14,95 per persoon *. Je gebruikt dan onze recreatieve Drone. Let op, je bent hiervoor zelf aansprakelijk omdat jij vliegt. (* Wij zijn vrijgesteld van BTW)

Ben je jonger dan 16 jaar, dan heb je toestemming nodig van je ouders in verband met de akkoordverklaring. De deelname is definitief als wij de betaling hebben ontvangen. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail die je mee dient te nemen op de dag van deelname.

Wil je een eigen Drone kopen? Kijk dan in onze webshop. Wil je eerst meer informatie of tips, neem dan contact met ons op via WhatsApp 06-13127164 of info@dronelaps.nl.

Voordat je je aanmeldt wijzen we je nog even op onze Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.

Meld je aan door ons een email te sturen naar: info@dronelaps.nl

Op dit moment hebben 6 deelnemers zicht aangemeld voor woensdag 29 december 2021