Drone vliegles

Dronevliegles tijdsduur: 1 uur (voor jeugd vanaf  11 jaar & sport- of teamuitje voor volwassenen)

Ga je voor het eerst Dronevliegen en wil je voorkomen dat je te maken krijgt met vervelende incidenten? Leer dan onze tips en trucs tijdens Dronevliegles. De Dronevliegles duurt een uur. Tijdens deze les behandelen we de basis- en vliegvaardigheden met een recreatieve Drone.

Wat mag je verwachten in onze Dronevliegles?
We beginnen met de theorie. We geven uitleg hoe de controller werkt. We vertellen hoe lang de Drone in de lucht blijft en nemen allerlei andere vragen met je door.

Na de theorie gaan we indoor vliegen. We beginnen met het opstijgen, rechtuit vliegen en weer dalen. Hoe maak je bochten en ontwijk je de obstakels? Hoe maken we salto’s? Daarna kan je laten zien wat je hebt geleerd en gaan we vliegen in ons parcours. Ons parcours is met de nieuwste led-technieken uitgevoerd en geeft hierdoor een verlicht effect tijdens het vliegen.

Wat verwachten wij van jou als Dronepiloot?
De Dronepiloot moet beschikken over een verantwoordelijkheidsgevoel en een goed inzicht. Je moet een goed gevoel hebben om de Drone vanaf de grond te kunnen besturen. Voor de besturing heeft de Dronepiloot enige technische kennis en inzicht nodig.

Wil je daarna nog blijven vliegen, dan kan dat natuurlijk altijd. Kijk hiervoor bij Parcoursvliegen.

Ben je jonger dan 16 jaar, dan heb je toestemming nodig van je ouders in verband met de akkoordverklaring. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail die je mee dient te nemen op de dag van deelname.

Voordat je je aanmeldt kijk nog even bij onze Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.

Vlieg mee!

Wat kost het?
Voor een Dronevliegles betaal je € 14,50,- per persoon. Er zijn maximaal acht piloten in de les zodat je voldoende persoonlijke aandacht krijgt. DroneLaps stelt gedurende de les een Drone en controller beschikbaar.

Wil je commercieel vliegen, dan gelden er allerlei andere regels. Kijk hiervoor op de site van de overheid www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/drone.