Tienerpakket 1

Te oud voor de ballenbak en wil je weer eens wat anders?

DroneLaps beidt uitkomst! Wij bieden tienerfeestjes aan wat nog uniek is in Nederland. We gaan Dronevliegen in een supercool parcours. Dronevliegen is bij uitstek een leuke activiteit voor tieners van 10-13 jaar. Minimaal 8 en maximaal 14 deelnemers. Dit kan op de zaterdag of zondag.

Bij Tienerpakket 1 beginnen we met de basisvaardigheden hoe moet je veilig gaat vliegen met een Drone. We vliegen met een recreatieve Drone. Als iedereen de behendigheid onder de knie heeft gaan we starten in een gaaf vliegparcours.

Wie blijkt de beste vaardigheden te hebben en wordt de DroneLaps piloot van het feest? Na afloop krijgt iedereen een DroneLaps dronevliegbewijs mee.

Wat mag je verwachten van ons Tienerfeestje?

Het tienerfeestje duurt standaard 2 uur. Onze vaste locatie is in “de Schalm” te Westwoud (NH). Heeft u zelf een geschikte locatie? dan kunnen we naar je toe komen (het kan alleen binnen en in bijvoorbeeld een lege sportzaal, bedrijfspand, loods, bollenschuur, clubhuis etc.,  waar we de ruimte hebben). We hebben dan een extra uur nodig voor het op- en afbouwen van onze parcours.

Een supercool feestje wat je gewoon eens gedaan moet hebben!

De kinderen krijgen tijdens onze uitleg wat te drinken en een muffin of snoepje, je mag ook je eigen taart meenemen!

Wil je na afloop eten (patat of pizza) dan kunnen wij dit regelen. Informeer naar onze mogelijkheden. Wij zullen hiervoor extra kosten in rekening brengen.

Wat kost het?
Kosten per deelnemer € 15,95* (exclusief eten, eventuele parkeerkosten, u regelt en betaalt zelf eventuele zaalhuur). (* Wij zijn vrijgesteld van BTW)
In Noord-Holland rekenen we geen reiskosten, voor de overige provincies in Nederland rekenen we een reistoeslag van €0,19 per kilometer. Voor de eilanden rekenen we een extra toeslag.

De reservering is definitief zodra de betaling bij ons ontvangen is.

 Een tienerfeestje waar nog lang over nagepraat zal worden en hopelijk ben jij er bij!

DroneLaps kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel aan personen of goed die door jongeren wordt veroorzaakt. Bij schade, welke door het kind is veroorzaakt zal er een beroep gedaan worden op de Aansprakelijkheidsverzekering (WA- verzekering) van de ouders.

De opdrachtgever ontvangt van ons de akkoordverklaring per e-mail. Met de ondertekening van dit document, verklaart de opdrachtgever van het arrangement akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van DroneLaps. De opdrachtgever heeft toestemming van de ouders of wettelijk voogd van het kind die aanwezig is op het arrangement van DroneLaps ivm de aansprakelijkheidsverzekering (WA).

Voordat je je aanmeldt kijk nog even bij onze Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.
Mocht je hierover nog vragen hebben dan horen wij dit graag van je via ons WhatsApp-nummer 06-13127164.

Meld de deelnemers aan door ons een email te sturen naar: info@dronelaps.nl