Tienerpakket 1

Te oud voor de ballenbak en wil je weer eens wat anders?

DroneLaps beidt uitkomst! Wij bieden tienerfeestjes aan wat nog uniek is in Nederland. We gaan Dronevliegen in een supercool parcours. Dronevliegen is bij uitstek een leuke activiteit voor tieners van 10-13 jaar. Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. Dit kan op de zaterdag of zondag.

Bij Tienerpakket 1 beginnen we met de basisvaardigheden hoe moet je veilig gaat vliegen met een Drone. We vliegen met een recreatieve Drone. Als iedereen de behendigheid onder de knie heeft gaan we starten in een gaaf vliegparcours.

Wie blijkt de beste vaardigheden te hebben en wordt de DroneLaps piloot van het feest? Na afloop krijgt iedereen een DroneLaps dronevliegbewijs mee.

Wat mag je verwachten van ons Tienerfeestje?

Het tienerfeestje duurt standaard 2 uur. Onze vaste locatie is in “de Schalm” te Westwoud (NH). Heeft u zelf een geschikte locatie? dan kunnen we naar je toe komen (het kan alleen binnen en in bijvoorbeeld een lege sportzaal, bedrijfspand, loods, bollenschuur, clubhuis etc.,  waar we de ruimte hebben). We hebben dan een extra uur nodig voor het op- en afbouwen van onze parcours.

Een supercool feestje wat je gewoon eens gedaan moet hebben!

De kinderen krijgen tijdens onze uitleg wat te drinken en een muffin of snoepje, je mag ook je eigen taart meenemen!

Wil je na afloop eten (patat of pizza) dan kunnen wij dit regelen. Informeer naar onze mogelijkheden. Wij zullen hiervoor extra kosten in rekening brengen.

Wat kost het?
Kosten per deelnemer € 14,95 (exclusief eten, eventuele parkeerkosten, u regelt en betaalt zelf eventuele zaalhuur).
In Noord-Holland rekenen we geen reiskosten, voor de overige provincies in Nederland rekenen we een reistoeslag van €0,19 per kilometer. Voor de eilanden rekenen we een extra toeslag.

De reservering is definitief zodra de betaling bij ons ontvangen is.

 Een tienerfeestje waar nog lang over nagepraat zal worden en hopelijk ben jij er bij!

DroneLaps kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel aan personen of goed die door jongeren wordt veroorzaakt. Bij schade, welke door het kind is veroorzaakt zal er een beroep gedaan worden op de Aansprakelijkheidsverzekering (WA- verzekering) van de ouders.

De opdrachtgever ontvangt van ons de akkoordverklaring per e-mail. Met de ondertekening van dit document, verklaart de opdrachtgever van het arrangement akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van DroneLaps. De opdrachtgever heeft toestemming van de ouders of wettelijk voogd van het kind die aanwezig is op het arrangement van DroneLaps ivm de aansprakelijkheidsverzekering (WA).

Voordat je je aanmeldt kijk nog even bij onze Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.
Mocht je hierover nog vragen hebben dan horen wij dit graag van je via ons WhatsApp 06-36460704 of geef dit bij bij het aanmeldformulier opmerkingen.

  AANMELDEN VOOR TIENERPAKKET (1)

  Graag vragen we je onderstaande gegevens in te vullen, we nemen daarna even contact met je op om de datum en tijd af te stemmen. U kunt natuurlijk ook van tevoren het tijdstip met ons bespreken.

  Ja. ik meld ons aan om bij DroneLaps te gaan vliegen voor de prijs van € 14,50 per persoon. Ik heb gekozen voor tienerpakket 1.

  Na aanmelding krijg je een bevestiging per e-mail en hoe je de betaling kunt voldoen, houd dit dus in de gaten of deze binnenkomt en niet in de SPAM-box terecht komt.

  Voor-en achternaam van de jarige (indien van toepassing)

  Jonger dan 16 jaar? Dan graag het e-mailadres van de wettelijk vertegenwoordiger (ouder of voogd):

  Jonger dan 16 jaar? Dan graag telefoonnummer wettelijk vertegenwoordiger:

  Dronevliegen kan op woensdagmiddag, zaterdag en zondag.

  Wij nemen altijd even contact met je op of de gewenste datum ook te plannen is mocht je kiezen voor onze vaste locatie.

  Adres als je een eigen locatie hebt;

  We zullen jouw locatie beoordelen of dit geschikt is voor dronevliegen.
  Dit zal sowieso binnen moeten plaatsvinden, denk aan een ruimte als een een sporthal, bollenschuur, clubhuis etc.

  Wanneer we met jou contact op willen opnemen, dan is mijn voorkeur:

  Mogen we eventueel gemaakte foto's gebruiken voor onze website?