Tienerpakket 2

Bij Tienerpakket 2 ga je een eigen Drone bouwen. We beginnen met uitleg over onze DroneBox. Welk gereedschap zit hier in en hoe gaan we de Drone bouwen? Dronebouwen is bij uitstek een leuke activiteit voor tieners van 11-13 jaar. Minimaal 6 personen. Dit kan op de zaterdag of zondag. De drone mag mee naar huis worden genomen!

DroneLaps begint bij elk Drone Tienerfeestje altijd eerst met uitleg over veiligheid en hoe om te gaan met Drones. We vertellen wat we gaan doen en wat onze spelregels zijn. Daarna gaan we gelijk aan de slag. Een supercool feestje wat je gewoon eens gedaan moet hebben! De kinderen krijgen krijgen tijdens onze uitleg wat te drinken en een muffin, je mag ook je eigen taart meenemen.

We bouwen een recreatieve Drone. De printplaat bouw je zelf in het Droneframe. De volgende stap is de draden voor de besturing aan elkaar solderen. Daarna gaan de motoren erin en als laatste monteren we de propellers en accu. Voordat we kunnen vliegen moeten we eerst de Drone kalibreren zodat we in een rechte lijn kunnen vliegen. Natuurlijk helpen we je hiermee!

Jouw recreatieve Drone is nu klaar om te vliegen. We geven eerst nog een korte uitleg over de basisvaardigheden en uitleg over de controller. Als iedereen dit onder de knie heeft gaan we starten in een gaaf parcours. Je vliegt nu met je eigen Drone. Na afloop krijgt iedereen een Dronevliegbewijs en mag de eigen gebouwde drone mee naar huis worden genomen.

In de DroneBox zit nog een kortingsbon die te gebruiken is om mee te kunnen vliegen bij een van onze evenementen. We vliegen dan in supercool verlichte parcoursen. Je kunt hier altijd even komen kijken of vliegen. Voor het vliegen kun je je aanmelden op onze site.

Wil je na afloop patat of pizza eten? Informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wat kost het?
Kosten per deelnemer: EUR 34,50 (exclusief eten en eventuele reistoeslag).
In Noord-Holland rekenen we geen reiskosten, voor de overige provincies in Nederland rekenen we een reistoeslag van €0,19 per kilometer.
Voor de eilanden rekenen we een toeslag.

De reservering is definitief zodra de betaling bij ons ontvangen is.

Een tienerfeestje waar nog lang over nagepraat zal worden en hopelijk ben jij erbij!

Dronelaps kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel aan personen of goederen die door de vlieger wordt veroorzaakt. Bij schade, door welke door de vlieger is veroorzaakt zal er een beroep gedaan worden op de aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) van de ouders.

De opdrachtgever ontvangt van ons de akkoordverklaring per e-mail. Met de ondertekening van dit document, verklaart de opdrachtgever van het arrangement akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van DroneLaps. De opdrachtgever heeft toestemming van de ouders of wettelijk voogd van het kind die aanwezig is op het arrangement van DroneLaps.

Voordat je je aanmeldt kijk nog even bij onze Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.
Mocht je hierover nog vragen hebben dan horen wij dit graag van je via ons WhatsApp 06-13127164 of geef dit bij bij het aanmeldformulier opmerkingen.

AANMELDEN VOOR TIENERPAKKET (2)

Graag vragen we je onderstaande gegevens in te vullen, we nemen daarna even contact met je op om de datum en tijd af te stemmen. U kunt natuurlijk ook van tevoren het tijdstip met ons bespreken.

Ja, ik meld me aan om bij DroneLaps om de workshop Dronebouwen en vliegen! voor de prijs van € 34,50 per persoon. Ik heb gekozen voor Tienerpakket 2.

Na aanmelding krijg je een bevestiging per e-mail en hoe je de betaling kunt voldoen, houd dit dus in de gaten of deze binnenkomt en niet in de SPAM-box terecht komt.

Jonger dan 16 jaar? Dan graag het e-mailadres van de wettelijk vertegenwoordiger (ouder of voogd):

Jonger dan 16 jaar? Dan graag telefoonnummer wettelijk vertegenwoordiger:

Dronebouwen en vliegen kan op woensdagmiddag, zaterdag en zondag.

Wij nemen altijd even contact met je op of de gewenste datum ook te plannen is mocht je kiezen voor onze vaste locatie.

Adres eigen locatie:

Wanneer we met jou contact op willen opnemen, dan is mijn voorkeur:

Mogen we eventueel gemaakte foto's gebruiken voor onze website?