Workshop Drone bouwen

Workshop Drone bouwen en vliegen (vanaf 11 jaar)

Waar: in de bibliotheek van Beverwijk

Waneer: 10 en 17 april 2019, s’ middags

In onze workshop Drone bouwen ga je in 1,5 uur een lichtgewicht recreatieve Drone bouwen.

We beginnen met onze uitleg. In onze DroneBox zit gereedschap welke je nodig hebt om je Drone te bouwen. Je bouwt zelf de printplaat in het Droneframe. De volgende stap is de draden voor de besturing aan elkaar solderen. Daarna gaan de motoren erin. Als laatste breng je de propellers aan. Voordat je kunt vliegen moeten we eerst je Drone kalibreren. Natuurlijk helpen we je hierbij!

Als dit is gebeurd geven we een uitleg over de bediening van de controller. Als iedereen dit onder de knie heeft, gaan we starten in een gaaf raceparcours. Je vliegt nu met je eigen drone in onze raceparcours!

Wat kost het ?
Drone bouwen € 34,50 per persoon. Deze drone t.w.v. € 23,95 mag je mee naar huis nemen. De reservering is definitief zodra de betaling bij ons ontvangen is. Prijzen incl. BTW. en gelden binnen Nederland.

Je kan je binnenkort ook aanmelden via de website van de bibliotheek in Beverwijk. We zullen hier ook een link plaatsen. Houd ook hun site in de gaten!

Ben je jonger dan 16 jaar, dan heb je toestemming nodig van je ouders in verband met de akkoordverklaring. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail die je mee dient te nemen op de dag van deelname.

Voordat je je aanmeldt kijk nog even bij onze Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.

Vlieg mee!

AANMELDEN WORKSHOP DRONE BOUWEN

Ja, ik meld me aan voor de workshop Drone bouwen voor de prijs van € 34,50 per deelnemer.
Ik ben 11 jaar of ouder.

Na aanmelding krijg je een bevestiging per e-mail en hoe je de betaling kunt voldoen, houd dit dus in de gaten of deze binnenkomt en niet in de SPAM-box terecht komt.

Jonger dan 16 jaar? Dan graag het e-mailadres van de wettelijk vertegenwoordiger (ouder of voogd):

Jonger dan 16 jaar? Dan graag telefoonnummer wettelijk vertegenwoordiger:

Heb je al eens met een drone gevlogen?
neeja

Mogen we eventueel gemaakte foto's gebruiken voor onze website?