Workshop Drone bouwen

Workshop Drone bouwen en vliegen (vanaf 10 jaar)

Datum: woensdag 29 december 2021

Tijd: 11:00 ~ 13:00

Plaats: Dorpshuis de Schalm

Dr. Nuijenstraat 14B, 1617 KC Westwoud (NH)

De workshop wordt begeleid door Rubin en Jos.

 

In onze workshop Drone bouwen ga je in 1,5 tot 2 uur een lichtgewicht recreatieve Drone bouwen met een afmeting van 10×10 cm. Aansluitend kan je gaan vliegen in ons drone-parcours.

We beginnen met onze uitleg. In onze DroneBox zit gereedschap wat je nodig hebt om jouw eigen Drone te bouwen. Je bouwt zelf de printplaat in het Droneframe. De volgende stap is de draden voor de besturing aan elkaar solderen. Daarna gaan de motoren erin. Als laatste breng je de propellers aan. Voordat je kunt vliegen moeten we eerst je Drone kalibreren. Natuurlijk helpen we je hierbij!

Als dit is gebeurd geven we een uitleg over de bediening van de controller. Als iedereen dit onder de knie heeft, gaan we starten in een gaaf raceparcours. Je vliegt nu met je eigen drone in onze raceparcours!

Wat kost het ?
Drone bouwen € 32,95 per persoon. Deze drone t.w.v. € 23,95 mag je mee naar huis nemen.

Voor het dronebouwen kun je je opgeven via onderstaand formulier.

Rond half december kunnen we na de persconferentie met zekerheid zeggen of de workshop doorgaat. U kunt u zich dus vrijblijvend opgeven.

  AANMELDEN WORKSHOP DRONE BOUWEN

  U betaald pas op het moment als u van ons een berichtje krijgt dat we voldoende deelnemers hebben. Dit is uiterlijk 30 november 2021.

  Ja, ik meld me aan voor de workshop Dronebouwen voor €27,50 per deelnemer.
  Ik ben als deelnemer 10 jaar of ouder.
  Komt u met meer deelnemers dan kunt u de overige namen in het vakje 'Opmerkingen' kwijt.

  Tot ziens!