uw Open Dag

DroneLaps verzorgd voor u een workshop om uw Open Dag een extra dimensie te geven.
U kunt de tieners uit groep 8 de mogelijkheid bieden om een drone te bouwen en kennis laten maken met de gastvrijheid van uw school. Een unieke mogelijkheid om alvast vertrouwd aan u school te raken bij de stap naar het voortgezet onderwijs.

Wij reizen hiervoor door heel Nederland en inmiddels ook door België.

Groepgrootte
Wij kunnen tot 30 deelnemers per groep  de workshop ‘ drone bouwen en vliegen’ geven. 2 of 3 groepen per dag. Vanuit DroneLaps komen er twee volwassen begeleiders en -indien mogelijk- de grondlegger van DroneLaps: Rubin Geerling (geboren in 2005).

Bij ons staat ‘ontzorging‘ hoog in het vaandel: wij komen met onze Droneboxen gevuld met gereedschap, drone-onderdelen en instructiekaart.

In deze workshop komen de leerlingen in aanraking met verschillende technieken om een eigen drone te bouwen. Denk hierbij aan het samenvoegen van de motoren in het frame, de draden netjes wegwerken en het vast solderen op de printplaat.

Na het bouwen is er gelegenheid om in een neergezet parcours de basisvaardigheden van het dronevliegen te leren. Veiligheid is hierbij het belangrijkste. De leerling leert de drone eerst op een hoogte te ‘hooveren’ waarna we de zijdelingse bewegingen er bij pakken. De echte fanaat weet al snel de knop voor de 360-graden-flip te vinden.

Ook  de meegekomen gezinsleden kunnen in het parcours vliegen, vanaf 11 jaar.

Ons uitgangspunt is dat de leerlingen een eigen drone mee naar huis kunnen nemen, hier is onze prijs dan ook op gebaseerd. Wij kunnen zeggen dat dit goed wordt ontvangen, leerlingen gaan zo niet teleurgesteld naar huis. Thuis kan er verder geoefend worden.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Stuur een berichtje naar: info@dronelaps.nl

Geeft u alstublieft uw wensen aan zodat wij hier in mee kunnen denken. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij even telefonisch contact met u op.