Verzenden en levertijden

Verzenden en Levertijden

Download de verzend- en levertijden in pdf-formaat:

Verzenden
DroneLaps begrijpt heel goed dat je je aankoop zo snel mogelijk in huis wil hebben.
Wij doen daarom altijd ons uiterste best je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je bestelling wordt verstuurd via PostNL.

Wanneer jouw pakket ons magazijn verlaat, ontvang je een Track & Trace code. Hiermee kun je jouw bestelling via internet volgen en weet je op welk dagdeel het pakketje wordt bezorgd. Voor meer informatie kijk op www.postnl.nl.

Verzendkosten: wij houden de tarieven van PostNL aan.

Levertijden binnen Nederland 

Als je op werkdagen voor 19.00 uur jouw bestelling hebt geplaatst en betaald wordt in veel gevallen twee dagen hierna geleverd. In sommige gevallen kan de levertijd 3 tot 4 werkdagen zijn, maar dit zal in ieder geval onmiddellijk met je worden gecommuniceerd.

Wanneer een product niet voorradig is kun je het beste even contact met ons opnemen. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om zo snel mogelijk het product in je bezit te krijgen, maar houdt er rekening mee dat dit, in de sommige gevallen, wel even kan duren (zoals ‘lastige’ douaniers).

Wanneer u niet thuis bent wordt er een kennisgeving bij u in de brievenbus achtergelaten. In totaal wordt het pakket drie keer bij u aangeboden wanneer u niet reageert op de kennisgeving. Op de kennisgeving staan een aantal mogelijkheden hoe nu verder te handelen. U heeft de mogelijkheid om het pakket te laten bezorgen op een ander adres, te laten bezorgen op een depot of de bezorgdatum te wijzigen. Dit kunt u kosteloos via internet of telefoon doorgeven aan de vervoersmaatschappij.

Levertijden binnen en buiten de EU (met uitzondering van Nederland)
Hier houden wij ook de tarieven en levertijden van Postnl aan.

Vragen
Heb je vragen of wil je meer informatie over onze producten en diensten neem dan contact met ons op via info@dronelaps.nl of WhatsApp 06-13127164. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.